Doorgaan naar inhoud

Werken bij Pieter Pot

Pieter Pot is hiring!

Pieter Pot groeit en is daarom op zoek naar ondernemende strijders die de missie van Pieter Pot gaan waarmaken: circulair consumeren de standaard maken.

Op dit moment zoeken wij:

Operationeel aanvoerder

 Pieter Pot zoekt iemand die:

-       Enthousiast over IT is en begrijpt hoe concepten, tools en instrumenten (IoT, AI, enz.) kunnen worden gebruikt om de operatie te schalen en te controleren / bewaken

-       Zich richt op en graag betrokken is bij alle stakeholders

-       Iemand die data-analyse en prestatie-/ operatie-statistieken begrijpt en deze kan vertalen naar bruikbare inzichten

-       Iemand die gedreven is om te bouwen en te schalen

-      Iemand die tussen de 24 en 40 uur beschikbaar is

Extra voorkeur voor iemand met:

-       Organisatorische en leiderschapskwaliteiten

 

-       Bekendheid met MS Office en verschillende bedrijfssoftware (bijv. ERP, CRM)

-       Kritische denker en probleemoplossende vaardigheden

-       Technische achtergrond (voor automatisering) 

Interesse? Mail jouri@pieter-pot.nl met motivatie en CV, dan neemt Jouri contact met je op!


Stageplekken

Naast vaste functies bieden we ook graag stages aan voor leergierige studenten!

Je zult bij ons een hoop verantwoordelijkheid krijgen en dus ook een stijl leercurve! Kijk hieronder of er een functiebeschrijving bijstaat die je aanspreekt & mail jouri@pieter-pot.nl met motivatie en CV, dan neemt Jouri contact met je op!

#Assortiment/inkoop:
We zijn op zoek naar meer producten die we op een verpakkingsvrije manier aan kunnen bieden. Denk aan stroopwafels, groentepasta en straks ook fruit en groente! Binnen deze functie denk je mee over de uitbreiding van ons product assortiment en benader je leveranciers om producten te testen en toe te voegen aan onze website en systemen. Daarnaast kan je deel uitmaken van het kook team om recepten te bedenken/uit te voeren voor de website.


#Operationele stage:
Op dit moment hebben wij 70.000 potjes in omloop, wat gaat groeien naar 500.000 in de komende maanden. De planning en control afdeling bepaalt welk product wanneer gevuld moet worden om zo min mogelijk gevulde potten op voorraad te hebben staan per product. Deze planning hangt af van de historische en geprojecteerde verkoopcijfers en beschikbare capaciteit. Op basis van de planning worden de aankopen van de producten, potten, stickers, labels en tassen gepland. We zijn op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen in het opzetten van de digitale systemen rondom deze productie/inkoop planning.

#IT:
Pieter Pot maakt gebruik van vele IT systemen, zoals bijvoorbeeld voor de verkoop, analyses, warenhuis beheer en boekhoudsoftware. Daarnaast ontwikkelen we onze eigen applicaties met een zeer ervaren freelance developer. We zijn op zoek naar een iemand die enthousiast wordt om het beheer van ons e-commerce platform Shopify op zich wilt nemen. Op dit moment zijn wij een staging omgeving hiervoor aan het inrichten/updaten. Daarnaast dienen er nieuwe applicaties op worden aangesloten, waarvoor jij verantwoordelijk wordt.

#Klant inzichten:
Een gevulde Pieter Pot pot betekent meestal een blije klant – maar wat drijft deze blijdschap en soms ook ontevredenheid? We zijn de afdeling Klant Inzichten aan het opzetten en zijn op zoek naar enthousiaste data analisten die samen met ons de brij aan verkoop/marketing data uit willen pluizen om hier inzichten uit te kunnen halen waar we verder mee kunnen. Word jij blij van cohort analyses, retentie grafieken, CLV’s én Pieter Pot: solliciteer dan nu!