Doorgaan naar inhoud

Werken bij Pieter Pot

Pieter Pot is hiring!

Pieter Pot groeit en is daarom op zoek naar ondernemende strijders die de missie van Pieter Pot gaan waarmaken: circulair consumeren de standaard maken.

Interesse? Mail jouri@pieter-pot.nl met motivatie en CV, dan neemt Jouri contact met je op!

Vaste functies

Product inkoper 

Het is belangrijk voor Pieter Pot om zo snel en strategisch mogelijk haar productassortiment uit te breiden met zowel eigen (huismerk) producten en bekende merkproducten. Hiervoor werken we zoveel mogelijk samen met de bron: de producent en FMCG bedrijven zoals Unilever, Nestlé, etc. Naast uitbreiding in het DKW en near-food segment, willen we gaan starten met vers en later ook gekoelde producten toevoegen. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee, waarvoor we versterking zoeken!

Pieter Pot zoekt iemand die:

* Ervaring heeft met het inkopen van voedselproducten

* Begrijpt wat de effecten zijn van verschillende assortimentskeuzes op de operatie en hierover mee kan denken

* Ervaring heeft met het uitdenken en uitvoeren van strategische samenwerkingen met leveranciers voor lever, betaal en kwaliteitsvoorwaarden.

* Anderen kan enthousiasmeren om samen te werken aan dezelfde missie

* Zich thuis voelt in onderhandelingen

* Kennis van voedselveiligheid en kwaliteit is een pré

* Iemand die tussen de 32 en 40 uur beschikbaar is

Extra vorkeur voor iemand met:

* Organisatorische en leiderschapskwaliteiten

* Bekendheid met MS Office en verschillende bedrijfssoftware (bijv. ERP, CRM)

* Kritische denker en probleemoplossende vaardigheden

* Ervaring met Voedselcertificering zoals FSSC22000, BRC en IFS.

Wat wij bieden:

* Een jong team!

* Een start-up cultuur, flexibele werktijden zijn mogelijk.

* Elke dag gezamenlijk lunchen en een potje pingpong!

* Een maandelijkse vrijmibo met je eigen DJ kwartier.

* Unieke kantooromgeving in Rotterdam goed bereikbaar met OV.

* Samenwerken met ervaren adviseurs, investeerders en bedrijven.

Naast vaste functies bieden we ook graag stages aan voor leergierige studenten!

Je zult bij ons een hoop verantwoordelijkheid krijgen en dus ook een stijl leercurve! Kijk hieronder of er een functiebeschrijving bijstaat die je aanspreekt & mail jouri@pieter-pot.nl met motivatie en CV, dan neemt Jouri contact met je op!

 

Bijbaan/werkstudent plekken

Teamleider sociale werkplaats (part-time)

Bij Pieter Pot werken we samen met sociale werkplaatsen om naast duurzame impact ook sociale impact te maken! Een deel van ons team werkt dagelijks in onze vaste sociale werkplaats StroomOpwaarts in Schiedam, waar we de volledige operatie begeleiden. We zoeken nu een enthousiaste teamleider die graag de verantwoordelijkheid neemt om de werkzaamheden van het orderpicken aan te sturen. We zoeken daarom iemand die

* van aanpakken houdt

* geduldig is (sociale werkers begeleiden)

* niet vies is van een beetje tillen

* doordeweeks (08:00-17:00) en/of op zaterdag (08:00-12:00) beschikbaar is.

 

Stageplekken

Assortiment/inkoop 

We zijn op zoek naar meer producten die we op een verpakkingsvrije manier aan kunnen bieden. Denk aan stroopwafels, groentepasta en straks ook fruit en groente! Binnen deze functie denk je mee over de uitbreiding van ons product assortiment en benader je leveranciers om producten te testen en toe te voegen aan onze website en systemen. Daarnaast kan je deel uitmaken van het kook team om recepten te bedenken/uit te voeren voor de website.

Operationele stage 

Op dit moment hebben wij 70.000 potjes in omloop, wat gaat groeien naar 500.000 in de komende maanden. De planning en control afdeling bepaalt welk product wanneer gevuld moet worden om zo min mogelijk gevulde potten op voorraad te hebben staan per product. Deze planning hangt af van de historische en geprojecteerde verkoopcijfers en beschikbare capaciteit. Op basis van de planning worden de aankopen van de producten, potten, stickers, labels en tassen gepland. We zijn op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen in het opzetten van de digitale systemen rondom deze productie/inkoop planning.

IT 

Pieter Pot maakt gebruik van vele IT systemen, zoals bijvoorbeeld voor de verkoop, analyses, warenhuis beheer en boekhoudsoftware. Daarnaast ontwikkelen we onze eigen applicaties met een zeer ervaren freelance developer. We zijn op zoek naar een iemand die enthousiast wordt om het beheer van ons e-commerce platform Shopify op zich wilt nemen. Op dit moment zijn wij een staging omgeving hiervoor aan het inrichten/updaten. Daarnaast dienen er nieuwe applicaties op worden aangesloten, waarvoor jij verantwoordelijk wordt.

Klant inzichten 

Een gevulde Pieter Pot pot betekent meestal een blije klant – maar wat drijft deze blijdschap en soms ook ontevredenheid? We zijn de afdeling Klant Inzichten aan het opzetten en zijn op zoek naar enthousiaste data analisten die samen met ons de brij aan verkoop/marketing data uit willen pluizen om hier inzichten uit te kunnen halen waar we verder mee kunnen. Word jij blij van cohort analyses, retentie grafieken, CLV’s én Pieter Pot: solliciteer dan nu!