Doorgaan naar inhoud
Door de verhuizing van ons magazijn hebben we tijdelijk een wat lagere voorraad dan je van ons gewend bent.
Door de verhuizing van ons magazijn hebben we tijdelijk een wat lagere voorraad dan je van ons gewend bent.

Hoe het werkt

  Hoe het werkt?

   1. Als je een account uitnodiging hebt gekregen van Pieter Pot kan je beginnen met het bestellen van je boodschappen. Vul je winkelmandje en kiest een bezorgmoment dat jou het beste uitkomt. Je kunt kiezen uit de maandag-, dinsdagavond-, donderdag-, of vrijdagavond. Bezorging kost €4,95, maar is boven een bestelbedrag van €45 gratis.
   2. Jouw bestelling wordt door ons verwerkt: wij hebben alle boodschappen in bulk ingekocht en vullen hiermee onze herbruikbare glazen potten. Die beschermen niet alleen je voedsel, maar staan ook mooi in je keuken!
   3. PostNL Food is een speciale voedselbezorgdienst, zij komen bij je langs met jouw bestelling. Waarom PostNL? Zij hebben een speciale voedsel bezorgdienst, bezorgen in héél* Nederland en PostNL is één van de duurzaamste vervoerders ter wereld. Lees hier meer.
   4. De volgende keer dat PostNL bij je langskomt voor de bezorging van je nieuwe boodschappen, nemen zij je lege potten weer mee terug zodat we ze weer opnieuw kunnen gebruiken.
   5. Voor de potten vragen we €1,50 statiegeld. Hiervan houden we €0.07 in voor het schoonmaken van de potten. Het resterende bedrag krijg je terug als statiegeld tegoed in je account. Dit tegoed kan je gebruiken bij je volgende bestelling.
  *We bezorgen overal waar PostNL komt, zij bezorgen helaas niet op de waddeneilanden.

  Ben je nog geen klant? Schrijf je dan in op de wachtlijst.