Doorgaan naar inhoud
Bestel nu je startpakket of startbon met startplek voor landelijke levering! Klik hier
Bestel nu je startpakket of startbon met startplek voor landelijke levering! Klik hier

Hoe het werkt


   1. Je bestelt je boodschappen online en kiest een bezorgmoment dat jou het beste schikt. Op basis van je postcode kan je tussen twee momenten kiezen op woensdagavond of zaterdagochtend. Daarnaast is het mogelijk om de producten op woensdag op te halen. Je dient uiterlijk om 15:00 de dag voor je gewenste bezorging te bestellen. Bezorging kost €3.95, maar is boven een bestelbedrag van €45 gratis.                                                  
   2. Jouw bestelling wordt door ons verwerkt: wij hebben alle boodschappen in bulk ingekocht en vullen hiermee onze herbruikbare glazen potten.                 
   3. We bezorgen de boodschappen bij je thuis in de glazen potten, die niet alleen je voedsel beschermen, maar ook mooi in je keuken staan!                   
   4. De volgende keer dat we bij je langskomen voor de bezorging van je nieuwe boodschappen, nemen we je lege potten weer mee terug om opnieuw te gebruiken.                                                                                                          
   5. Voor de potten vragen we tot €1,50 statiegeld. Hiervan houden we €0.07 in voor het schoonmaken van de potten. Het resterende bedrag krijg je terug in de vorm van een waardebon voor je volgende bestelling. 
    

      Zo kun jij op een simpele manier boodschappen doen zonder al die verpakkingen!