Wij willen laten zien dat het kan.

Dat je boodschappen kan doen, zonder dat je verpakkingen koopt. Dat je lekkere producten in huis haalt, terwijl je afval de wereld uit helpt. Dat je duurzamer leeft, zonder gedoe.

Pieter Pot is een initiatief van een groep gedreven mensen, die willen bewijzen dat duurzaam, sexy en makkelijk soms hetzelfde is. Omdat het kan.


Al dat afval!

Er is een enorme berg plastic afval op de wereld. Troep dat niet vergaat en waar niemand op zit te wachten. Die berg groeit elke dag. Omdat we met zijn allen verpakkingen blijven kopen: plastic om je broodbeleg, om je pasta, om je ketchup. Er zijn wel winkels waar je producten in je eigen bakje kunt scheppen. Maar dat kost moeite - moeite die veel mensen helaas niet nemen.

Onze oplossing

Je producten makkelijk thuisbezorgd. In mooie herbruikbare potten. Gemiddeld even duur als in de supermarkt. Als we echte impact willen maken, moet duurzaam ook aantrekkelijk zijn. Zoals Tesla duurzame auto’s sexy maakt. Zoals slaafvrije chocolade van Tony’s Chocolonely ook echt lekker is. Zo maakt Pieter Pot verpakkingsvrije boodschappen gemakkelijk. Hoi boodschappen. Doei verpakkingen!


Hoe we dat doen

Met potten! We kopen groot en slim in, direct bij de producent. Dan vullen we onze herbruikbare potten met jouw bestelde producten. Die potten (en flessen) staan mooi in je keuken, maar belangrijker: ze maken Pieter Pot circulair. Elke pot gebruiken we minstens 40 keer. Als je bestelt, betaal je een beetje statiegeld. En bij je volgende bestelling nemen wij je lege potten weer mee terug, zodat wij de potten kunnen wassen en hergebruiken. En zodat jij je statiegeld terugkrijgt. Spectaculair circulair!

Pieter Pot maakt serieuze impact

Met onze verpakkingsvrije bezorgdienst verminderen we het aantal eenmalige verpakkingen en voorkomen we de uitstoot van CO2. Hoeveel impact je daarmee maakt? Nou, best veel.

Ga mee op avontuur

We zijn op een missie om boodschappen verpakkingsvrij te maken. In 2021 hebben we al meer dan 1 miljoen verpakkingen bespaard met onze bezorgdienst. En dan is ons avontuur pas net begonnen.

Als circulair merk willen we nog veel meer mensen in beweging brengen. Op dit moment hebben we al meer dan 70.000 klanten. En jij? Doe je mee?

Meld je aan

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment