Doorgaan naar inhoud
Pieter Pot is aan het crowdfunden. Lees meer hier.
Pieter Pot is aan het crowdfunden. Lees meer hier.

Over ons

Wij willen dat het toegankelijk wordt om boodschappen te doen zonder verpakkingen, zonder extra moeite, kosten of tijd. We weten allemaal dat we onze planeet voortdurend vervuilen met grote hoeveelheden verpakkingsafval maar we handelen er niet naar, omdat het vaak nog te veel moeite kost. Wij willen milieuvriendelijk boodschappen doen net zo gemakkelijk maken als naar de regulier supermarkt gaan. Op dit moment leveren wij boodschappen verpakkingsvrij, door ze in glazen potten bij je thuis te bezorgen én weer op te halen. Precies zoals de melkboer dat vroeger deed: een gevulde fles melk en hij nam je lege flessen weer mee terug.


‘Ecovenience’ noemen wij dat: milieuvriendelijk en gemak gecombineerd


Het team

 
Wij zagen het probleem dat de doorsnee Nederlander graag zonder verpakkingen zou willen leven, maar moeite heeft om dit op een gemakkelijke manier te realiseren. Het is onze persoonlijke missie geworden om dit probleem op te lossen. Wij willen milieuvriendelijkheid en gemak samenbrengen.
 
Als ondernemers willen we jou, de consument, zo goed mogelijk bedienen. Mis je producten of heb je tips, op- of aanmerkingen over onze service? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of stuur ons een whatsapp of mail!

info@pieter-pot.nl
0638252819