Zo werkt Pieter Pot!

1. Binnenkomst bulkgoederen

Pieter Pot krijgt van de leveranciers producten in bulkhoeveelheden binnen (bijv. in papieren zakken van 20kg), hiermee worden alle klein verpakkingen overbodig. In de toekomst zullen we onze dispensers direct laten vullen bij de producent, zodat er geen enkele verpakking meer aan te pas komt.

2. Potten vullen

Nadat je je bestelling hebt gedaan beginnen wij meteen met het vullen van de glazen potten. Als alle potten die je hebt besteld gevuld zijn, wordt de hele bestelling ingepakt in een jute bezorgtas. De bezorgkosten voor bestellingen onder de €45,- zijn €5,95. Bij bestellingen tussen de €45,- en €65,- rekenen we €3,95 verzendkosten en bij bestellingen boven de €65,- maar €1,95.

3. Bezorging

PostNL komt je bestelling bij ons ophalen en bezorgt jouw verpakkingsvrije boodschappen bij jou aan de deur. Je kunt zelf de dag van bezorging kiezen. Je boodschappen worden altijd tussen 17.00 en 22.00 uur geleverd. Waarom PostNL? Zij heeft een speciale voedsel bezorgdienst, PostNL Food, en die bezorgt in héél* Nederland. Bovendien is PostNL één van de duurzaamste vervoerders ter wereld. Lees hier meer.

4. Eten wat de pot schaft

Jij kunt lekker eten wat de pot schaft. 😉

5. Lege potten worden opgehaald

Wanneer je potten bijna op zijn, is het tijd voor een nieuwe bestelling.. Wanneer de PostNL Food bezorger aan jouw deur komt om de nieuwe bestelling af te leveren, geef je de tas met de vieze lege potten aan de bezorger mee. Zorg dat je de jute tas klaar hebt staat bij de voordeur. Niet alle bezorgers zullen vragen naar je lege potten, toch is het mogelijk die te retourneren.

Wij storten het statiegeldtegoed voor de potten en de jute tas op jouw account nadat je het retour formulier hebt ingevuld. Dit duurt ongeveer 3 werkdagen. Voor de potten en tas(sen) vragen we €2,- statiegeld per pot. Hiervan houden we €0.07 in voor het schoonmaken van de potten. Het resterende bedrag krijg je terug als statiegeld tegoed in je account. Lever je alleen potten in dan krijg je €1,43 per pot terug. Lever je zowel potten als tassen in, dan ontvang je €1,93 per pot. Dit tegoed kun je gebruiken bij je volgende bestelling. Hoe dit werkt, lees je hier.

6. Potten wassen

Je hoeft de potten niet af te wassen. Dit doen wij voor je in onze industriële vaatwasser. Het kost dubbel zoveel water als jij de potten ook afwast, dit is niet duurzaam, dus niet doen!

En zo is de cirkel rond! Mocht je nog vragen hebben op opmerkingen over dit circulaire proces dan horen we het graag.

Ben je nog geen klant? Schrijf je dan in op de wachtlijst.

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment