Cookie beleid

Wij vinden transparantie heel belangrijk en daarom nemen we je mee in deze best technische, maar belangrijke wereld. We hebben het hopelijk zo duidelijk mogelijk uitgelegd. Zijn er toch dingen onduidelijk? Neem dan contact met ons op.

Deze website in beheer is van Pieter Pot (“PieterPot B.V.”) en wij streven ernaar jouw online ervaring met interactie met onze website zo informatief, relevant en ondersteunend mogelijk te maken. Een van de manieren om dit te bereiken is het gebruik van cookies, webbakens of andere vergelijkbare technieken. Deze technieken slaan informatie over jouw bezoek aan onze website op op je computer.

Hieronder leggen wij uit welke cookies onze website gebruikt en voor welke doeleinde. Zo wordt jouw privacy beschermt en wordt de gebruiksvriendelijkheid van onze website ook zo veel mogelijk behouden. Dit document is slechts een verklaring over de privacy rondom cookies en het gebruik van onze website technieken het is geen contract of overeenkomst.

Dit document is opgesteld om te voldoen aan de regels van de AVG maar ook omdat wij transparant willen zijn over wat er voor nodig is om Pieter Pot te laten groeien en om jou de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je meer weten over privacy en persoonlijke gegevens lees dan ook ons privacy beleid.

Welke soorten cookies gebruiken wij?

Er zijn verschillende soorten cookies die worden aangezet tijdens uw bezoek aan onze website. elke cookie heeft een apart doel. Wij gebruiken:

  • Noodzakelijke cookies
  • Functionele cookies;
  • Analytische cookies;
  • Marketing cookies;

Noodzakelijke & Functionele cookies

Noodzakelijke & Functionele cookies zijn nodig om het bezoeken en gebruiken op onze website mogelijk te maken. Zonder deze cookies wordt het gebruik van onze website veel minder leuk.
We kunnen deze cookies gebruiken voor:

  • Authenticatie van gebruikers zodat je kan inloggen
  • Onthouden van producten die je tijdens het winkelen aan je winkelmandje toevoegt
  • Het onthouden van informatie die je invult op verschillende pagina's bij het betalen of bestellen, hierdoor hoef je niet al je gegevens herhaaldelijk in te vullen
  • Het opslaan van voorkeuren zoals taal in uw browser, hierdoor wordt bijvoorbeeld onze klantenservice button weergeven in de taal van uw voorkeur.
  • Instellingen opslaan voor optimale video of foto weergave, hierdoor wordt de website sneller
  • Het uitlezen van je browserinstellingen zodat wij onze website zo goed mogelijk op uw beeldscherm kunnen weergeven, hierdoor past onze website zich aan aan je mobiel of laptop.
  • Zodat je vragen kan stellen aan onze klantenservice via onze chat.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen we informatie over het surfgedrag van bezoekers van onze website. Denk aan welke pagina’s worden er bezocht of welke bezoekers krijgen een error en waar. Hierdoor kunnen wij de structuur, navigatie en inhoud van de website zo voor jou zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. We koppelen analyses en statistieken die we gebruiken voor rapporten niet aan individuen.
Dit zijn enkele voorbeelden waar we deze cookies voor gebruiken:

  • Bijhouden van het aantal bezoekers van onze webpagina's;
  • Bijhouden van de tijd die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina's;
  • Het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina's van onze website bezoekt

Met deze informatie kunnen wij beoordelen welke delen van onze site verbeterd moeten worden zodat je gemakkelijker onze potjes kunt kopen of nieuwe potjes kunt ontdekken.

We kunnen software zoals Google Analytics of Mixpanel gebruiken om het pagina gebruik, de pagina-interacties en de routes via onze sites te analyseren.

Deze webanalyse diensten worden aangeboden door software bedrijven. Op basis van de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens hebben we deze diensten privacy vriendelijker gemaakt door:

  • Ervoor te zorgen dat we een "Verwerkersovereenkomst" hebben;
  • Ervoor te zorgen dat IP-adressen geanonimiseerd zijn;

Marketing cookies

Third party cookies
Wij willen jou een website bieden die voor jou zo relevant mogelijk is. Dit doen we niet alleen door onze website verder te veranderen naar jouw wensen maar ook door het tonen van advertenties van Pieter Pot die bij jou passen op andere (sociale) media kanalen.

Om dit mogelijk te maken, proberen wij aan de hand jouw websitebezoek een profiel te ontwikkelen. Op basis van deze interesses passen we vervolgens de inhoud en de product blokken op onze website aan voor verschillende groepen klanten. Zo zie je bijvoorbeeld een andere website als je bent ingelogd en krijgen mensen die Pieter Pot nog niet zo goed kennen andere advertenties te zien dan mensen die ons al wel kennen.

We kunnen deze cookies gebruiken voor:

  • het bijhouden van welke advertenties je al te zien hebt gekregen zodat je niet altijd dezelfde te zien krijgt;
  • bijhouden hoeveel bezoekers op de advertentie klikken;
  • bijhouden hoeveel wachtlijst aanmeldingen er via de advertentie zijn geplaatst;
  • het gebruik van diensten van derden om u advertenties te tonen (zoals op Facebook of Instagram)
  • het tonen van interessante advertenties op basis van uw gebruik van sociale media.

Ook derde partijen die via onze website cookies plaatsen, kunnen op deze manier proberen te achterhalen wat uw interesses zijn. In dit geval kan de informatie over het bezoek aan de Pieter Pot website worden gecombineerd met informatie van eerdere bezoeken aan andere websites.

Deze sociale media partijen kunnen jouw persoonsgegevens ook voor hun eigen doeleinden verzamelen. Pieter Pot heeft geen invloed op hoe deze social media partijen omgaan met jouw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke gegevens die zij verzamelen, verwijzen wij naar de privacyverklaring (en) die de social media partijen zelf hebben opgesteld.

Jouw keuzes

Pieter Pot plaatst en gebruikt de functionele cookies bij het verkennen van onze website om de goede werking van de website te waarborgen. Pas nadat je toestemming hebt gegeven, plaatsen wij de analytische, en marketing cookies. Wij bieden je de keuze om je voorkeur in te stellen voor het eerste gebruik van de website. We slaan jouw voorkeur op voor je volgende bezoek, maar je kunt jouw voorkeur altijd aanpassen.

Hoe cookies te beheren

Op onze website kun je je cookie voorkeuren beheren en/of verwijderen. Ook kun je cookies die al in je browser staan verwijderen door dit in je eigen browser toe te passen. Let wel op als je dit doet, moet je mogelijk elke keer dat je onze website bezoekt handmatig dingen aanpassen en werken sommige services en functionaliteiten mogelijk niet.

Heb je feedback of vragen?

Neem contact met ons op als je vragen hebt over de cookies. Wij helpen je graag via privacy@pieter-pot.nl.
Ben je het niet eens met de manier waarop wij omgaan met jouw gegevens? Dan kan je een klacht indienen bij ons via privacy@pieter-pot.nl. Ook heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging

Als er wijzigingen optreden in de wet of in onze diensten en producten, kunnen die gevolgen hebben voor de manier waarop wij jouw persoonsgegevens gebruiken. In dat geval wordt het cookiebeleid aangepast en wordt dit vermeld. Wij raden je aan om regelmatig het cookiebeleid na te lezen om te zien of er dingen zijn gewijzigd.

Laatst gewijzigd 11/2021

    Jouw winkelwagen

    ×

    Product title

    1 x €29,95

    Verwijderen

    Subtotaal

    Kies bezorgmoment