Veelgestelde vragen

We helpen je graag op weg

Hoe worden de producten bij jullie aangeleverd?

We zouden graag zien dat al onze producten in zo groot mogelijke en navulbare bulkverpakkingen binnen komen. Onze olijfolie komt bijvoorbeeld in enorme vaten die teruggaan naar de leverancier om opnieuw gevuld te worden. En een aantal producten, zoals de pindakaas en jam worden al bij de leverancier gevuld zodat er helemaal geen tussenverpakking bij komt kijken. Jammer genoeg is dit nog niet voor elk product het geval, maar we hopen zoveel mogelijk leveranciers en bedrijven te inspireren dit wel te doen. Uiteindelijk hopen we zoveel mogelijk van onze potten rechtstreeks bij de leverancier te kunnen laten vullen, om de verpakking helemaal te besparen.

Verkopen jullie ook biologische producten?

Ja! We maken bewuste keuzes omtrent ons assortiment en streven er naar om uiteindelijk voor ieder regulier product ook een biologische variant aan te bieden.

Het huidige biologische assortiment kun je herkennen aan het woord 'Bio' in de titel en het groene SKAL logo in de productafbeelding. Je kunt het filter 'biologisch' gebruiken om per productcategorie alle biologische producten te vinden.

Verkopen jullie ook glutenvrije producten?

Op dit moment hebben we helaas niet de mogelijkheid om glutenvrije producten zonder risico op kruisbesmetting te verpakken. Dit is wel een doel voor in de toekomst. Wanneer dit wel mogelijk is zullen we dit aankondigen op onze social media en in de nieuwsbrief.

Ik heb een notenallergie, kan ik dan bij jullie bestellen?

Al onze potten worden in dezelfde ruimte gevuld. We houden zoveel mogelijk rekening met kruisbesmetting en maken de gehele ruimte goed schoon tussen het vullen van de verschillende producten door, maar we kunnen niet garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt. Bij een ernstige notenallergie adviseren wij dan ook om niet bij ons te bestellen.

Ik wil sommige producten graag in grotere hoeveelheden kopen.

Om ons productieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen hebben we er voor gekozen om op dit moment alleen de meest gangbare hoeveelheden beschikbaar te stellen. Dit scheelt tijd in productie en daarmee in het gehele leveringsproces. Zo kunnen we zo snel mogelijk en zo veel mogelijk mensen bedienen. Er is op dit moment verder een schaarste aan grote (2 liter) potten en daarnaast is het ook niet voor ieder product mogelijk om het in grotere potten te verkopen in verband met de marge. In de toekomst gaan we onze eigen, lichtere pot ontwikkelen en we hopen dan een aantal van de producten die men graag in grotere verpakking zou kopen toe te kunnen voegen aan het assortiment. 

Ik ben ontevreden over een product.

Dat is jammer om te horen! We willen natuurlijk alleen de allerbeste producten aanbieden, dus laat ons via het contactformulier weten wat er mis is met jouw product en wij zorgen voor een goede verwerking en afhandeling!

Ik heb een suggestie voor het assortiment, waar kan ik dat melden?

Super leuk dat je met ons meedenkt over hoe ons assortiment nog beter kan! Je kunt al je suggesties via deze link doorgeven. Hoe meer vraag naar een product, hoe groter de kans dat we het op zullen nemen in ons assortiment!

Samenwerken met Pieter Pot

Ben jij een producent of leverancier en wil jij jouw product ook in een van onze potjes zien? Neem dan contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar interessante samenwerkingen om ons assortiment verder uit te breiden.

Je kunt hier het formulier invullen. Bij wederzijdse interesse wordt er vanzelf contact met je opgenomen. 

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment