Aziatische noodles met gebakken tofu en pinda's
Bekijk als
Lekker met aubergine zoetzure komkommer
Pinda’s worden in veel Zuidoost-Aziatische keukens gebruikt, en dan vooral in de Maleisische en Indonesische. Deze pindanoedels zijn romig, stevig en vol van smaak, met een fijne, frisse kick van de zoetzure komkommer.
Prijs per persoon: € 2,75
Allergenen: Gluten, Pinda, Soja
Voor 4 personen
30 minuten
Deze ingrediënten moet je nog even zelf halen
400 g stevige tofu, uitgelekt en in blokjes
2 lente-uitjes, in dunne ringen
Ingrediënten van Pieter Pot
1 komkommer, in dunne plakjes
250 ml rijstazijn
100 g pindakaas
30 ml sojasaus
20 g sambal oelek
360 g noedels
2 el kokosolie
2 aubergines, in blokjes
100 g geroosterde pinda’s, grof gehakt