Aziatische noodles met gebakken tofu en pinda's

Bekijk als

Lekker met aubergine zoetzure komkommer

Pinda’s worden in veel Zuidoost-Aziatische keukens gebruikt, en dan vooral in de Maleisische en Indonesische. Deze pindanoedels zijn romig, stevig en vol van smaak, met een fijne, frisse kick van de zoetzure komkommer.

Prijs per persoon: € 2,75
Allergenen: Gluten, Pinda, Soja

Voor 4 personen
30 minuten

Deze ingrediënten moet je nog even zelf halen

400 g stevige tofu, uitgelekt en in blokjes
2 lente-uitjes, in dunne ringen

Ingrediënten van Pieter Pot

1 komkommer, in dunne plakjes
250 ml rijstazijn
100 g pindakaas
30 ml sojasaus
20 g sambal oelek
360 g noedels
2 el kokosolie
2 aubergines, in blokjes
100 g geroosterde pinda’s, grof gehakt

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment