Doorgaan naar inhoud
Bestel nu je startpakket of startbon met startplek voor landelijke levering! Klik hier
Bestel nu je startpakket of startbon met startplek voor landelijke levering! Klik hier

Pieter Pot gaat samenwerken met sociale werkplaatsen!

We hebben gaaf nieuws! We gaan volgend jaar samenwerken met twee sociale werkplaatsen in Schiedam en Rotterdam! 
 Stroom Opwaarts
Om te groeien hebben we lang nagedacht over een eigen grote werkplaats, maar wat is er mooier dan nuttig en waardevol werk creëren voor een sociale werkplaats! Dit betekent dat zowel het vullen, schoonmaken en inpakken gedaan zal worden door (getrainde en gecertificeerde) sociale werkers.  Hieronder leggen we kort uit hoe dit eruit gaat zien. 
 
Vullen en schoonmaken
Samen met de sociale werkplaats StroomOpwaarts in Schiedam gaan we de vuloperatie vormgeven. Zij hebben hier al veel ervaring mee, dankzij hun eerdere samenwerking met Verstegen kruiden.  Hiervoor hebben zij een speciale 'cleanroom' die wij kunnen gebruiken. Daarnaast heeft StroomOpwaarts een FSSC22000 certificering voor het vullen van voedselproducten en zijn de werknemers hiervoor getraind. De producten zullen op voorraad worden gevuld om niks door elkaar te halen. Voor het schoonmaken hebben we een 5 meter lange vaatwasser gekocht die bij StroomOpwaarts komt te staan. 
 
Bestellingen inpakken
De gevulde potten worden vervoerd en opgeslagen bij de sociale werkplaats Robedrijf in Rotterdam. Dit doen we omdat er niet genoeg ruimte is bij StroomOpwaarts - en Robedrijf (nog) geen voedsel kan verpakken. Hier zullen tot wel 50 sociale werknemers aan de slag kunnen om jullie gevulde potten in jullie herbruikbare kratten te zetten. 
 
Ben je fan en wil je ons steunen? Onze crowdfunding loopt nog slechts twee weken! Zie https://crowdaboutnow.nl/pieterpot

Bedankt voor al jullie enthousiasme en steun,

Met onverpakte groetjes,

Martijn en Jouri
Vorig artikel In de media
Volgend artikel Nieuwe naam, zelfde pot