Problemen met bestellingen door interne verhuizing.

Afgelopen week zijn er helaas problemen geweest met de bezorging van bestellingen. Dit komt door onze verhuizing naar een nieuw warehouse, een van de grote veranderingen die nodig was om Pieter Pot voor de toekomst rendabel te maken.

Wat is er gebeurd?

Ondanks zorgvuldige planning en voorbereiding, hebben we een aantal opstartproblemen ervaren met het samenstellen van je bestelling. Dit heeft mogelijk ook bij jouw bestelling voor problemen gezorgd, waarvoor onze excuses. We begrijpen dat je op jouw potten gerekend had en dat dit erg vervelend is.

Hieronder kun je de meest voorkomende problemen terugvinden hoe we dit oplossen.

Houdt rekening met een langere reactietijd van onze klantenservice dan je van ons gewend bent.

1. Waarom is mijn specifieke 5-uur tijdvak ongevraagd aangepast naar een dagslot?

Door een fout in het systeem is het bezorgtijdvak onbedoeld aangepast. Indien je niet thuis bent op het moment dat je bestelling bezorgd wordt, zal je bestelling geannuleerd worden We storten je tegoed terug waarmee je zelf een nieuwe bestelling kunt plaatsen met een tijdslot naar keuze. Je zult een extra vergoeding ontvangen ter compensatie van dit ongemak.

2. Ik was niet thuis tijdens de bezorging omdat de bezorgtijd niet overeenkwam met mijn gekozen tijdvak. Hierdoor is mijn bestelling geannuleerd.

Door een fout in het systeem is het tijdvak onbedoeld aangepast. We storten je tegoed terug waarmee je zelf een nieuwe bestelling kunt plaatsen met een tijdslot naar keuze. Je zult een extra vergoeding ontvangen ter compensatie van dit ongemak.

3. Waar is mijn bestelling? Ik heb geen track and trace ontvangen of geen enkel bericht.

Door een fout in het systeem is jouw bestelling niet goed verwerkt en daardoor niet bezorgd. Je bestelling zal geannuleerd worden en we storten je tegoed terug waarmee je zelf een nieuwe bestelling kunt plaatsen met een tijdslot naar keuze. Je zult een extra vergoeding ontvangen ter compensatie van dit ongemak.

4. Mijn bestelling klopt niet; ik mis potten of ik heb potten ontvangen die ik niet besteld had.

We zullen de kosten van je missende potten als tegoed op je account zetten met een extra vergoeding ter compensatie voor het ongemak. Hiermee kun je de producten opnieuw bestellen.

5. Mijn statiegeld is niet geregistreerd.

Door een fout in het systeem is jouw statiegeld niet goed verwerkt. Je kunt deze correctie eenvoudig doorgeven via onze app: ga naar "Mijn Tegoed" in je account en klik op de registratie die je aan wilt passen. Wij hoeven het dan alleen nog maar goed te keuren!

6. Mijn ophaalopdracht is niet uitgevoerd.

Door een fout in het systeem is jouw bestelling niet goed verwerkt en daardoor is jouw ophaalopdracht van de potten niet geleverd. Door een mail te sturen naar de klantenservice zullen zij een nieuw moment voor je inplannen en zullen de verzendkosten en de retourdoos voor je vergoed worden. Houd rekening met een langere reactietijd dan je van ons gewend bent.

Gerelateerde artikelen

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment